Werkwijze

Ik werk als fokker met een wachtlijst, maar niet met het systeem ‘wie het eerst komt heeft de eerste keuze’.

Ik wil als fokker zelf de vrijheid houden te bepalen welke kopers ik een pup gun. Ook bepaal ik (op basis van aangegeven voorkeuren) welke pup naar welke koper gaat.

Voordat ik je als koper op de wachtlijst zet wil ik eerst wat meer van je weten. Vergeet dus niet om tijdens een eerste contact uitgebreid te vertellen over wie je bent en wat je zoekt. Stel vooral ook veel vragen, zodat ik je beter kan leren kennen.

Klikt het na het eerste contact, dan kom je op de wachtlijst.


Echter fok en verkoop ik mijn pups niet op kleur en verwacht dus ook dat al mijn pupkopers,  open staan voor elke kleur pup die er eventueel geboren wordt. Ook qua geslacht heeft iedereen zijn voorkeur maar toch zie ik graag van mijn kopers dat ze open staan voor een ander geslacht. .

Als de pups geboren zijn weet ik intussen van iedereen hun eerste voorkeur.  Als het lukt probeer ik zoveel mogelijk aan je wensen als koper te voldoen. Zo niet dan zal ik mededelen dat ik eventueel een ander geslacht voor je heb, of misschien wel het gewenste geslacht maar niet in de door jou gewenste kleur.

Als de pups iets ouder worden en allemaal goed groeien verwacht ik van al mijn pupkopers dat ze minimaal 1x zijn komen kijken rond de leeftijd van 4/5 weken.

Rond de 6 weken a 7 weken vraag ik iedereen om zijn of haar top 3  en zal aan de hand van deze informatie kijken of ik dit ook zo zie. Uiteindelijk bepaal ik wie welke pup toegewezen krijgt. Het staat jullie als pupkoper, maar ook mij als fokker, te allen tijde vrij om uiteindelijk toch af te zien van een pup.

Als de pups 8 weken zijn mogen ze uitvliegen en samen met jullie de weide wereld ontdekken!