Mats


Stamboomnaam : Quite Special Mats From Syrah's Faith

Geboortedatum: 17/04/2017

Schofthoogte : ± cm     Gewicht :  kilo 

ECVO: Onbekend

CEA/CH : Onbekend 

CL : Onbekend

TNS : Normal via ouders 

MDR1 : Onbekend

IGS : Onbekend


HD :  HD A    

Fokcertificaat : nog te jong 


    Mats is de zoon van Toto en Syrah en  woont bij mijn neef Viktor en samen met zijn honden fie en Tuur.  Ik wou altijd al een heel donkere Border Collie en toen Mats geboren werd kon mijn geluk niet op alleen heel spijtig dat hij een reutje was en geen teefje.. Omwille van zijn geweldig karakter wou ik hem graag in de kennel houden maar hem zelf houden was helaas geen optie omdat ik bang ben dat er later misschien ongelukken zouden gebeuren! Gelukkig bestaat er zo iets als co-ownership of gastgezin. Mijn neef wou van dit nest graag een bruin reutje dus dit leek voor ons beide de perfecte oplossing! Mats zal als alles goed verloopt later ook in gezet worden als dekreu! 

    Mats was als pup hier altijd de rustigste pup van de hoop al had hij soms ook wel zijn actievere momenten! Hij weet wat hij wil en gaat er dan ook voor! 

    Hij woont nu natuurlijk al van 8 weken bij mijn neef en is al veel verandert! Ik zie hem wekelijks en van wat ik kan zien  groeit hij uit naar een lieve pup dat graag speelt met andere honden en in de les veel aandacht heeft voor Viktor! Hij doet het dan ook zeer goed in de les. Vaak zeggen we tegen hem "tamzak"omdat hij echt heel super relaxt is altijd en overal! Op wandeling slentert hij naast of achter ons maar zul je hem niet vaak ver voor ons zien! 

    Mats zal als het goed is ook gehoorzaamheid blijven volgen zolang dat hij en mijn neef er plezier aan beleven en later zal hij ook naar de schapen gaan als hij dit leuk vind!