Ryn


Stamboomnaam : Wonderful Ryn From U2 Della Squadra Di Valentine

Geboortedatum: 04/03/2023

Schofthoogte : ± 50 cm     Gewicht :  17 kilo 

ECVO: /

CEA/CH : vrij

CL : Vrij

TNS : Vrij

MDR1 : Vrij

IGS : Vrij

SN: vrij

GG: Vrij

DM:Vrij

HUU:Vrij

EAOD: vrij


HD : te jong     ED : 0/0    SD (OCD) :0/0 

Fokcertificaat : te jong

Sociale proef: te jongSoms lopen dingen anders dan gepland en zo dus ook met Ryn..Zij had een lang harig hondje moeten zijn met meer wit. Een hondje dat eigenlijk stiekem alle lijnen van mijn kennel in 1 hond zouden zijn.. een deeltje van nyssa een deeltje van ona (vaderskant) en een dochter van Nero ( papa Lilly) kortom heel mijn kennel in 1 hond maar helaas door omstandigheden is dit niet gelukt..


Omdat ik Nero's lijn zo gaaf vind was ik heel blij toen ik er achter kwam dat hij U2 ging dekken en kreeg ik toch nog de kans een dochter van hem in de kennel te verwelkomen met ook hele gave lijnen haar opa's zijn namelijk Astra Maveric en Cougar! 


Ryn ontpopt zich tot een lief zachtaardige groot uitgevallen pup. Maar ondanks haar goede drijverslijnen duurde het lang eer haar knopje bij de schapen omging maar stilletjes aan komt hier verandering in! Wij zijn geduldige mensen! 


Ryn laat wel al hele mooie dingen zien bij de preagility en het is duidelijk dat ze net als haar halfzus hier voor geboren is! 

RX foto's