Syrah


Stamboomnaam : K'Syrah

Geboortedatum: 01/09/2011

Schofthoogte : ±51 cm     Gewicht :  18kilo 

ECVO: vrij 2017

CEA/CH : drager

TNS : vrij

HD :  HD A    ED : 0/0    SD (OCD) :0/0 

Fokcertificaat : behaald

Syrah is mijn eerste border collie en ik heb haar gekregen van mijn tante die eens een nestje deed met  haar border collie Fie! Van pups af aan trok Syrah heel vaak naar mij toe en het was al heel snel duidelijk dat syrah voor bestemd was voor mij! 

Syrah is een hond waar je mee kunt lezen en schrijven, ééntje die mijn droom dubbel en dwars waar heeft gemaakt! Gewoon een knik of hand gebaar en ze begrijpt wat ik wil zeggen! 

Van karakter is Syrah  een heel sociale hond en heeft ze een grote wil to please. Ze wil ook echt alles voor je doen! Eens ze ergens voor gaat gaat ze er ook echt voor! Vaak zeg ik ook dat ze een allrounder is omdat ze volgens mij voor elke sport wel geschikt zou geweest zijn! Apporteren en frisbee  vind ze geweldig. Ook kunstjes aan leren vind ze heel leuk zo heb ik haar onlangs nog leren manken een trucje dat ze vrij snel door had! 

RX foto's

Syrah 9 jaar op deze foto! 

Met Syrah heb ik gehoorzaamheid gedaan en dit deed ze super goed! Ook heeft ze aanleg voor schapendrijven en nu momenteel zijn we begonnen met flyball!


Helaas door een blessure is syrah moeten stoppen met flyball gelukkig geniet syrah nog met volle teugen van haar wandelingen!