Toekomst


Met onze meiden in onze kennel zullen wij in de toekomst zeker meer nesten plannen, maar omdat dit nog ver weg is doen wij hier geen uitspraken over en is aanmelden voor deze nesten nog niet mogelijk. Wij fokken voor onze hobby en wanneer wij er tijd/zin in hebben. Prioriteit is onze meiden een goed leven te bieden en daar past maar af en toe een nestje bij...

OPGEPAST! Planningen onder voorbehoud van wat de natuur wil deze kunnen dus helaas nog altijd wijzigen naargelang de omstandigheden...

Lilly & Dilay winter 2023

Aangezien lilly zo een goed moedertje was en haar pups tot nu toe geweldig goed uitgroeien hebben we besloten dat lilly nog een 2de nestje mag hebben! 

Nyssa & Putch Najaar 2024

Uit deze combi verwachten we zeer werkwillige pups met een grote will to please! Uit deze combi verwachten we halflang harige en smooth pups in de mogelijke kleuren zwart, zwart tri! Voor een van deze pups zijn we mogelijks op zoek naar een gastgezin! 

Maze &  Chief begin 2025

Uit deze combi verwachten we zeer werkwillige pups met een grote will to please en een goed schapengevoel! Deze pups zullen geschikt zijn voor de sport zoals agility en flyball en mogelijks ook schapendrijven. Uit deze combi verwachten we smooth pups met mogelijks mottled. er is kans op lang harige pups !


Ona & Zip zomer 2025

Uit deze combi verwachten we zeer werkwillige pups met een grote will to please en een goed schapengevoel! Deze pups zullen geschikt zijn voor de sport zoals agility en flyball en  mogelijks ook schapendrijven. Uit deze combi verwachten we halflang harige en smooth pups in de mogelijke kleuren zwart, zwart tri, bruin en bruin tri!